Loader

Novinar „Vremena“ povređen u požaru

20.januar,17:00

Jovan Dulović je sa opekotinama prevezen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Povređeni i vatrogasac i policajac

POVREDA GLAVE I RESPIRATORNOG SISTEMA: Jovan Dulović

Novinar „Vremena“ Jovan Dulović (76) povređen je u petak 20 januara u požaru koji je izbio u njegovom stanu u ulici Starine Novaka u Beogradu. Dojava o požaru u Ulici Starine Novaka stigla je u 14.23, a vatrogasci su na mesto požara stigli četiri minuta po primljenom pozivu.

Uzrok izbijanja požara za sad nije poznat.

Vatrogasci su po dolasku u stan zatekli samo Dulovića, sa opekotinama i vidnim povredama. Njegove supruga i tašta uspele su da izađu iz stana i pozovu vatrogasce pre nego što se vatra proširila. Dulović je prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra i, prema prvim informacijama, njegovo stanje je teško, ali stabilno.

Pri intervenciji je lakše povređen i jedan vatrogasac koji je zajedno sa policajcem koji se onesvestio od dima prevezen u Urgentni centar. Na mesto požara došlo je pet vatrogasnih vozila, a u gašenju je učestvovalo 19 vatrogasaca.

Stan na trećem spratu zgrade u Ulici Starine Novaka 4 je u potpunosti izgoreo, a vatrogasci su evakuisali stanare viših spratova.

POŽAR U STARINE NOVAKA: Snimak s Beograđanke

POVREDA POLICAJCA I VATROGASCA: Intervencija u ulici Starine Novaka

Poslednje izdanje

Intervju: Ivan Ergić

Individualni otpori su jalovi i samodopadni Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve