Loader

FOTOGALERIJA: Srećna Nova 2012!

05.januar,21:16

Paljenjem dekorativnog osvetljenja i novogodišnjim vatrometom tačno u ponoć, na prelazu iz stare u novu godinu, otvoren je Most na Adi u Beogradu.

Hiljade Beograđana ovde je dočekalo 2012, a gužve na mostu trajale su tokom čitavog prvog januarskog dana. Saobraćajna policija regulisala je saobraćaj, a pojedini Beograđani pravili su zastoje jer su se parkirali i fotografisali na sred mosta.

Noć je prošla relativno mirno. Lekari i policija najviše su intervenisali zbog povreda petardama, tuča i saobraćajnih nesreća.

Tokom prvog dana januara u Beogradu je održana tradicionalna manifestacija „Ulica otvorenog srca“ u okviru koje je organizovana i humanitarna akcija „Marš za bebe“.

Nekoliko hiljada Beograđana dan jeu provelo na ulicama prestonice. Otvarajući manifestaciju predsednik Srbije Boris Tadić proglasio 2012. „Godinom beba“, poručivši da su bebe najvažnija stvar u životu.

Kako su građani Beograda, Novog Pazara i Kraljeva dočekali 2012. godinu i kako je izgledao 1. januar u prestonici, pogledajte u fotogaleriji.

Poslednje izdanje

Intervju: Ivan Ergić

Individualni otpori su jalovi i samodopadni Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve