Loader

Tribina, 15. jun 2009: Kriza i kriminal

18.jun,15:38

Organizovani kriminal u svetlu svetske ekonomske krize, stanje kriminalnih grupa u regionu, novi poslovi koje u vreme krize preduzima organizovani kriminal, slučaj Pukanić kao prekretnici u saradnji policija u regionu...

Nedeljnik „Vreme“ i Fondacija „Fridrih Ebert“ organizuju u ponedeljak 15. juna 2009, sa početkom u 14 časova, zajedničku tribinu pod nazivom „Kriza i organizovani kriminal“. Tribina će biti održana u Centru za kulturnu dekontaminaciju, Ulica Birčaninova 21 u Beogradu.

Tema tribine je organizovani kriminal u svetlu svetske ekonomske krize. Učesnici će diskutovati o stanju kriminalnih grupa u regionu, novim poslovima koje u vreme krize preduzima organizovani kriminal, o slučaju Pukanić kao prekretnici u saradnji policija u regionu. Biće reči i o tome gde su i koja su to najznačajnija uporišta organizovanog kriminala u regionu i o problemima policija u borbi protiv organizovanog kriminala.

Učesnici tribine su Tanja Tagirov, novinarka nedeljnika „Vreme“, Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde, i Tomo Zorić, portparol Republičkog javnog tužilaštva.

Moderator i voditelj tribine je Filip Švarm, odgovorni urednik nedeljnika „Vreme“.

Poslednje izdanje

Mogućnost izbora mora da postoji (1)

Podele po dubini Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve