Loader

Novi sajt “Vremena”

24.novembar,21:27

Promena izgleda i novi sadržaji

 

Čitaoce i pretplatnike obaveštavamo da će sutra, 25. novembra tokom dana sajt nedeljnika „Vreme“ dobiti nov izgled.

Posle više od 20 godina opraštamo se od softverske platforme koju je zasnovao programerski tim Euneta na čelu sa Ivanom Ristićem. Tokom dve decenije nesebičnu podršku su nam pružali i programeri Ivana Vujović i Ivan Mošić, Aleksandra Jovović iz prodaje, kao i mnogobrojna ekipa stručnjaka iz tehničke podrške Euneta, odnosno SBB-a.

Sajt je prethodni put davne 2009. godine redizajnirala Nada Stevanović iz Londona, a verziju za mobilne telefone prilagodio je 2018. godine Dragan Maksimović.

Posebnu zahvalnost dugujemo stručnjaku za bezbednost kompjuterskih sistema Aleksandru Kirćanskom iz SAD, na pomoći koju nam je pružio nakon hakerskog upada u sajt 2017. godine.

Nova softverska platforma trebalo bi da omogući lakšu implementaciju novih sadržaja dostupnih samo na web-u, kao i bolju integraciju sa društvenim mrežama.

Sistem pretplate na sadržaj nedeljnika ostaje isti: najnoviji broj „Vremena“ dostupan je samo pretplatnicima, a arhiva je besplatna.

Ponovo će biti automatizovano otvaranje naloga nakon uplate, a najzad će biti omogućeno i on-line plaćanje domaćim platnim karticama. Pretplata će se obnavljati automatski.

Čitaoce i pretplatnike molimo za razumevanje ukoliko se u prelaznom periodu jave „dečje bolesti“. Stučnjaci iz Simplicity tima otkloniće ih u najkraćem roku.

Stari sajt će još neko vreme postojati na adresi https://old.vreme.com

 

web administratori

Marjana Hrašovec i Ivan Hrašovec

Poslednje izdanje

Proterivanje Josipa Broza Tita iz Beograda

Ko je protiv simbola antifašizma Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve